Mogoșoaia - calitatea aerului
Aerul e destul de bun
PM1
10.75 µg/m3
--
PM25
18.22 µg/m3
121.44%
PM10
23.61 µg/m3
52.47%
ora
PM25
PM10
0700
120.55%
51.76%
0600
116.46%
49.39%
0500
117.26%
49.45%
0400
118.26%
49.27%
0300
121.38%
52.63%
0200
134.18%
59.81%
0100
141.52%
63.38%
0000
147.37%
66.51%
2300
152.95%
69.15%
2200
152.97%
69.38%
2100
151.15%
68.88%
2000
163.38%
74.89%
1900
179.08%
82.04%
1800
181.89%
83.29%
1700
180.01%
81.95%
1600
188.8%
85.87%
1500
193.49%
87.97%
1400
194.6%
88.32%
1300
197.08%
89.55%
1200
197.8%
89.19%
1100
226.5%
97.54%
1000
185.81%
84.04%
0900
179.44%
80.34%
0800
187.52%
84.44%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies