Mogoșoaia - calitatea aerului
Eh... se poate și mai rău.
PM1
20.39 µg/m3
--
PM25
34.51 µg/m3
230.05%
PM10
47.96 µg/m3
106.58%
ora
PM25
PM10
1900
229.97%
106.45%
1800
230.53%
106.66%
1700
214.89%
98.93%
1600
207.41%
95.26%
1500
201.59%
93.7%
1400
185.13%
85.79%
1300
177.99%
82%
1200
183.74%
82.35%
1100
171.83%
76.89%
1000
156.69%
70.33%
0900
151.8%
68.59%
0800
140.28%
63.6%
0700
132.02%
59.04%
0600
119.23%
52.2%
0500
122.74%
54.68%
0400
132.22%
58.95%
0300
139.09%
64%
0200
148.4%
68.81%
0100
165.36%
78.3%
0000
164.5%
77.46%
2300
158.91%
74.44%
2200
162.01%
75.5%
2100
163.53%
76.16%
2000
168.08%
78.54%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies