Mogoșoaia - calitatea aerului
Aerul e chiar bun!
PM1
2.46 µg/m3
--
PM25
3.88 µg/m3
25.87%
PM10
4.3 µg/m3
9.55%
SO2
0 µg/m3
0%
CO
1374.61 µg/m3
34.37%
ora
PM25
PM10
0300
25.91%
9.42%
0200
23.79%
8.69%
0100
24.17%
8.94%
0000
25.86%
9.49%
2300
26.26%
9.74%
2200
25.4%
9.68%
2100
34.24%
12.66%
2000
24.17%
8.59%
1900
12.62%
4.61%
1800
4.76%
1.82%
1700
3.36%
1.33%
1600
28.63%
9.88%
1500
33.37%
11.57%
1400
48.5%
16.89%
1300
58.06%
20.27%
1200
84.1%
29.75%
1100
102.45%
36.98%
1000
115.99%
43.42%
0900
102.39%
37.81%
0800
95.01%
35.6%
0700
78.24%
29.22%
0600
75.92%
28.16%
0500
61.45%
22.94%
0400
47.52%
17.26%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies