Mogoșoaia - calitatea aerului
Aerul e chiar bun!
PM1
2.48 µg/m3
--
PM25
3.11 µg/m3
20.73%
PM10
3.26 µg/m3
7.23%
SO2
0 µg/m3
0%
CO
1333.62 µg/m3
33.34%
ora
PM25
PM10
1100
21.12%
7.38%
1000
26.59%
9.31%
0900
30.56%
10.74%
0800
37.83%
13.61%
0700
51.2%
18.24%
0600
70.83%
25.35%
0500
77.21%
28.4%
0400
87.74%
31.99%
0300
64.8%
22.8%
0200
61.3%
21.67%
0100
88.67%
31.69%
0000
84.97%
30.31%
2300
118.95%
43.8%
2200
49.56%
17.75%
2100
51.03%
18.31%
2000
20.5%
7.54%
1900
3.69%
1.47%
1800
3.28%
1.27%
1700
19.19%
7.03%
1600
70.03%
25.4%
1500
83.01%
29.59%
1400
82.46%
28.92%
1300
99.95%
35.15%
1200
95.95%
33.49%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies