Mogoșoaia - calitatea aerului
Nivel Ridicat
PM1
60.41 µg/m3
--
PM25
63.88 µg/m3
425.9%
PM10
65.02 µg/m3
144.49%
ora
PM25
PM10
2300
429.07%
145.48%
2200
476.28%
161.26%
2100
490.78%
166.94%
2000
488.3%
165.9%
1900
501.35%
169.96%
1800
150.54%
56.14%
1700
151.66%
61.36%
1600
90.57%
37.32%
1500
477.03%
169.29%
1400
398.18%
141.54%
1300
596.45%
207.55%
1200
511.31%
179.25%
1100
477.92%
164.84%
1000
511.04%
179.6%
0900
445.29%
153.88%
0800
391.35%
137.9%
0700
326.49%
119.7%
0600
192.79%
82.55%
0500
374.03%
133.53%
0400
312.3%
113.68%
0300
268.64%
101.76%
0200
284.25%
104.56%
0100
308.83%
109.9%
0000
319.62%
112.26%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies