Clinceni - calitatea aerului
Aerul e destul de bun
PM1
15.08 µg/m3
--
PM25
21.64 µg/m3
144.26%
PM10
34.67 µg/m3
77.03%
ora
PM25
PM10
0100
144.63%
77.52%
0000
151.27%
82.18%
2300
191.53%
109.49%
2200
208.78%
122.09%
2100
208.94%
122.05%
2000
194.84%
113.87%
1900
203.2%
118.89%
1800
57.94%
29.25%
1700
40.5%
20.3%
1600
37.44%
18.44%
1500
38.85%
18.53%
1400
50.37%
24.24%
1300
84.59%
42.1%
1200
63.98%
31.2%
1100
65.64%
33.46%
1000
85.99%
42.47%
0900
96.38%
47.49%
0800
118.89%
59.77%
0700
150.7%
81.09%
0600
158.26%
87.98%
0500
180.73%
103.21%
0400
189.52%
108.98%
0300
196.06%
112.93%
0200
213.71%
125.24%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies