Sibiu - calitatea aerului
Eh... se poate și mai rău.
PM1
19.13 µg/m3
--
PM25
30.56 µg/m3
203.74%
PM10
39.01 µg/m3
86.69%
ora
PM25
PM10
0500
203.71%
86.7%
0400
205.96%
87.79%
0300
205.57%
87.4%
0200
197.55%
82.68%
0100
185.57%
76.88%
0000
265.69%
108.42%
2300
415.51%
157.05%
2200
414.25%
156.67%
2100
360.42%
138.55%
2000
427.55%
158.87%
1900
284.47%
110.62%
1800
182.3%
75.34%
1700
184.08%
77.38%
1600
156.91%
61.41%
1500
82.97%
30.74%
1400
82.54%
29.86%
1300
81.1%
29.7%
1200
106.73%
38.77%
1100
120.95%
44.92%
1000
178.47%
74.26%
0900
217.7%
93.17%
0800
232.69%
100.48%
0700
236.91%
101%
0600
214.31%
91.67%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies