Satu Mare - calitatea aerului
Aerul e destul de bun
PM1
13.01 µg/m3
--
PM25
18.4 µg/m3
122.68%
PM10
20.46 µg/m3
45.47%
ora
PM25
PM10
1700
121.75%
44.86%
1600
128.92%
48.42%
1500
116.06%
42.32%
1400
182.67%
69.49%
1300
141.65%
53.72%
1200
125.23%
46.41%
1100
131.25%
49.39%
1000
116.57%
43.57%
0900
136.7%
52.88%
0800
137.01%
52.53%
0700
107.68%
38.96%
0600
105.04%
37.72%
0500
103.41%
37.51%
0400
120.9%
45.74%
0300
142.14%
54.9%
0200
132.07%
52.32%
0100
154.37%
62.46%
0000
136.68%
54.83%
2300
127.49%
49.67%
2200
173.04%
69.51%
2100
194.48%
77.32%
2000
164.6%
67.36%
1900
129.91%
50.33%
1800
125.38%
48.05%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies