Drobeta-Turnu Severin - calitatea aerului
Aerul e chiar bun!
PM1
5.3 µg/m3
--
PM25
7.42 µg/m3
49.48%
PM10
8.09 µg/m3
17.98%
ora
PM25
PM10
0900
49.86%
18.03%
0800
65.59%
24.44%
0700
113.38%
43.87%
0600
104.88%
38.69%
0500
98.38%
35.45%
0400
84.14%
30.16%
0300
87.37%
31.55%
0200
83.89%
30.06%
0100
53.66%
19.06%
0000
48.4%
17.45%
2300
100.64%
37.09%
2200
130.99%
50.4%
2100
136.35%
53.47%
2000
128.4%
49.32%
1900
128.62%
49.88%
1800
72.68%
25.98%
1700
74.1%
26.35%
1600
86.87%
31.34%
1500
102.45%
40.19%
1400
145.49%
58.31%
1300
169.69%
70.14%
1200
164.74%
68.23%
1100
193.35%
82.04%
1000
238.51%
98.03%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies