Corbeanca - calitatea aerului
Aerul e destul de bun
PM1
9.04 µg/m3
--
PM25
15.96 µg/m3
106.43%
PM10
17.05 µg/m3
37.89%
ora
PM25
PM10
2300
106.29%
37.79%
2200
118.71%
43.03%
2100
109.47%
39.22%
2000
101.54%
36.23%
1900
107.73%
38.77%
1800
97.83%
34.38%
1700
98.37%
34.7%
1600
107.25%
38.46%
1500
103.07%
36.74%
1400
109.73%
39.55%
1300
101.46%
36.07%
1200
104.63%
37.16%
1100
114.51%
41.54%
1000
137.07%
53.71%
0900
150.16%
60.18%
0800
141.25%
55.61%
0700
150.32%
60.32%
0600
150.01%
59.8%
0500
141.03%
54.88%
0400
134.05%
50.88%
0300
142.87%
55.16%
0200
139.55%
53.54%
0100
144.92%
56.37%
0000
127.56%
47.08%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies