Bragadiru - calitatea aerului
Eh... se poate și mai rău.
PM25
51.4 µg/m3
342.67%
PM10
65.27 µg/m3
145.04%
NO2
39.44 µg/m3
157.76%
ora
PM25
PM10
0700
--
--
0600
342.67%
145.04%
0500
365.73%
173.98%
0400
373.93%
171.27%
0300
393%
167.29%
0200
418.67%
171.98%
0100
448.73%
182.22%
0000
438.07%
180.24%
2300
528.93%
211.29%
2200
667.73%
280.07%
2100
729.8%
333.2%
2000
819.07%
368.13%
1900
632.87%
256.44%
1800
429%
184.64%
1700
415.07%
170.56%
1600
342.13%
148.38%
1500
245%
105.93%
1400
295.33%
126.44%
1300
407.53%
176.18%
1200
479.2%
241.8%
1100
476.8%
232.67%
1000
433.87%
184.42%
0900
389.13%
157.09%
0800
286%
128.89%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies