Balotești - calitatea aerului
Aerul e chiar bun!
PM25
8.9 µg/m3
59.33%
PM10
16.58 µg/m3
36.84%
NO2
5.56 µg/m3
22.24%
O3
97.66 µg/m3
97.66%
SO2
5.99 µg/m3
14.97%
ora
PM25
PM10
2100
--
--
2000
--
--
1900
59.33%
36.84%
1800
43.87%
31.29%
1700
54.73%
34.56%
1600
36.47%
27.87%
1500
16.4%
21.96%
1400
16.2%
21.98%
1300
19.4%
22.29%
1200
42.8%
27.89%
1100
32%
24.18%
1000
20.07%
19.6%
0900
19.87%
21.69%
0800
24.67%
39.49%
0700
13.4%
15.91%
0600
17.2%
16.69%
0500
27.6%
20.4%
0400
40.27%
25.67%
0300
30.53%
23.16%
0200
19.33%
21.29%
0100
15.6%
24.82%
0000
45.33%
42.38%
2300
43.2%
49.73%
2200
32.67%
37.2%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies