Balotești - calitatea aerului
Aerul e chiar bun!
PM25
9.93 µg/m3
66.2%
PM10
16.87 µg/m3
37.49%
NO2
9.84 µg/m3
39.36%
O3
35.34 µg/m3
35.34%
SO2
2.23 µg/m3
5.58%
ora
PM25
PM10
0700
--
--
0600
66.2%
37.49%
0500
58.07%
34.64%
0400
57.47%
36.8%
0300
84.33%
47.91%
0200
89.33%
50.42%
0100
88%
49.02%
0000
84%
49.11%
2300
80.07%
44.93%
2200
74.93%
45.56%
2100
88.2%
52.42%
2000
91%
56.18%
1900
120.87%
66.33%
1800
152.27%
74.64%
1700
180.33%
77.47%
1600
157.33%
65.96%
1500
185.87%
76.31%
1400
201.33%
79.04%
1300
203.73%
77.47%
1200
186.13%
70.4%
1100
166.6%
63.98%
1000
121.8%
49.6%
0900
141.73%
57.29%
0800
157.33%
62.29%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies