Domnești - calitatea aerului
Aerul e destul de bun
PM1
13.06 µg/m3
--
PM25
21.95 µg/m3
146.31%
PM10
25.9 µg/m3
57.56%
ora
PM25
PM10
0700
145.78%
57.2%
0600
143.06%
55.51%
0500
146.94%
57.28%
0400
152.38%
60.9%
0300
147.7%
58.15%
0200
149.3%
58.63%
0100
159.67%
65.21%
0000
158.61%
64.42%
2300
176.76%
74.09%
2200
172.62%
72.37%
2100
181%
75.98%
2000
186.84%
78.55%
1900
212.94%
92.16%
1800
223.17%
95.96%
1700
214.72%
90.86%
1600
213.86%
90.65%
1500
209.87%
87.93%
1400
206.4%
86.33%
1300
220.1%
92.91%
1200
222.62%
93.96%
1100
216.87%
91.36%
1000
225.22%
95.06%
0900
228.19%
95.88%
0800
230.93%
97.31%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies