Drobeta-Turnu Severin - calitatea aerului
Aerul e chiar bun!
PM1
7.79 µg/m3
--
PM25
10.94 µg/m3
72.95%
PM10
11.89 µg/m3
26.43%
ora
PM25
PM10
1700
77%
27.88%
1600
85.17%
30.09%
1500
100.79%
37.86%
1400
181.48%
75%
1300
220.94%
90.34%
1200
214.05%
90.08%
1100
185.18%
77.66%
1000
154.57%
62.25%
0900
163.88%
66.95%
0800
153.05%
60.6%
0700
156.02%
62.13%
0600
116.1%
44.83%
0500
107.45%
40.6%
0400
119.73%
45.67%
0300
131.84%
50%
0200
134.89%
51.05%
0100
122.34%
45.93%
0000
137.57%
53.19%
2300
160.39%
64.29%
2200
130.41%
49.15%
2100
177.11%
73.4%
2000
154.33%
61.91%
1900
111.39%
41%
1800
101.06%
37.23%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies