Drobeta-Turnu Severin - calitatea aerului
Aerul e chiar bun!
PM1
10.63 µg/m3
--
PM25
14.86 µg/m3
99.05%
PM10
16.02 µg/m3
35.61%
ora
PM25
PM10
2300
100.34%
36.04%
2200
90.97%
32.3%
2100
89.04%
32.27%
2000
123.73%
49.02%
1900
171.69%
69.99%
1800
114.94%
41.72%
1700
103.16%
36.28%
1600
96.47%
33.86%
1500
88.99%
31.05%
1400
92.64%
32.56%
1300
103.15%
36.51%
1200
103.79%
36.69%
1100
93.65%
32.95%
1000
93.21%
33.01%
0900
60.23%
21.28%
0800
54.95%
19.54%
0700
83.45%
29.3%
0600
104.03%
36.89%
0500
88.16%
30.94%
0400
78.27%
27.68%
0300
107.87%
38.48%
0200
126.07%
47.48%
0100
133.72%
51.66%
0000
183.06%
75.42%

Un aer curat înseamnă un mediu benefic sănătății umane.
Monitorizează calitatea aerului din zona ta!

> > > > > > > > > > > > > > >

Legendă calitatea aerului

Fără date
Okay
Moderat
Rău
Foarte rău
Partener

Poluanți atmosferici

NO - Monoxid de azot
NO2 - Dioxid de azot
O3 - Ozon
SO2 - Dioxid de sulf
CO - Monoxid de carbon
H2S - Hidrogen sulfurat
Sursa: Rețeaua Națională de Monitorizare a Calității Aerului

Indici particule în suspensie

Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid.
PM10: particule inhalabile, cu diametre în general de 10 micrometri sau mai mici
PM2.5: particule inhalabile fine, cu diametre în general de 2,5 micrometri sau mai mici
PM1: particule inhalabile ultrafine, cu diametre în general de 1 micrometri sau mai mici

Cum sunt definite de lege

PM10 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM10, SR EN 12341, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 10 m
PM2.5 - particule în suspensie care trec printr-un orificiu de selectare a dimensiunii, astfel cum este definit de metoda de referinţă pentru prelevarea şi măsurarea PM25; SR EN 14907, cu un randament de separare de 50% pentru un diametru aerodinamic de 2,5 m;
Sursa: LEGE nr. 104 din 15 iunie 2011 privind calitatea aerului înconjurător.
Modifică setările cookies